Υψηλάντου 11, 65403, Καβάλα
251111 2070

Εισαγωγή:

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας www.onlinepetfood.gr.

Το www.onlinepetfood.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου που δημιουργήθηκε με την επωνυμία: Ψιστάκης Γιώργος (Τροφές & Είδη Κατοικιδίων Ζώων), ΑΦΜ 129275866 ΔΟΥ Καβάλας, διακριτικό τίτλο “onlinepetfood.gr ”, με έδρα Υψηλάντου 11, ΤΚ 65403, Καβάλα, αρ. ΓΕΜΗ 143316130000, τηλέφωνο επικοινωνίας 2511112070 και email επικοινωνίας: info@onlinepetfood.gr.

 

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τους παρακάτω όρους χρήσης και συναλλαγής προσεκτικά. Η περιήγηση στην ιστοσελίδα μας,  καθώς και η αγορά προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, σημαίνει ότι αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις ανεπιφύλακτα. Εάν δεν συμφωνείτε με μέρος ή το σύνολο των παρακάτω όρων, παρακαλείσθε να μην χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες που παρέχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να μην προβείτε σε καμία συναλλαγή με αυτό.

 

  • Τροποποίηση όρων χρήσης και συναλλαγής:

Το onlinepetfood.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση τα παρεχόμενα προς πώληση είδη και προϊόντα, τις τιμές τους  (στις οποίες πάντα συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ), τους τρόπους αποστολής και τα έξοδα αποστολής των προϊόντων (στα οποία πάντα συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ), τους τρόπους πληρωμής των προϊόντων και γενικά μέρος ή το σύνολο των όρων χρήσης και συναλλαγής που διέπουν τη λειτουργία του. Θα πρέπει να ελέγχεται τακτικά αυτούς τους όρους για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν μελλοντικά. Μετά τη δημοσιοποίηση των όποιων αλλαγών, η χρήση της ιστοσελίδας onlinepetfood.gr και η συναλλαγή με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις γενόμενες αλλαγές. Στην περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους νέους όρους χρήσης και συναλλαγής καλείστε να μην χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες που παρέχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να μην προβείτε σε καμία συναλλαγή με αυτό.

 

  • Τροποποίηση ιστοσελίδας-λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος:

Το onlinepetfood.gr έχει το δικαίωμα να αλλάξει ανά πάσα στιγμή μέρος ή το σύνολο της ιστοσελίδας του, καθώς και να ματαιώσει, να αναστείλει προσωρινά ή οριστικά τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματός του, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

 

  • Πνευματική ιδιοκτησία:

Ολόκληρος ο σχεδιασμός της παρούσας ιστοσελίδας όπως και το λογότυπο αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του onlinepetfood.gr. Άρθρα που δημοσιεύονται καθώς και ονομασίες, φωτογραφίες, περιγραφές προϊόντων και λογότυπα εταιρειών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα και η χρήση αυτής, δεν σημαίνει παραχώρηση, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιουδήποτε συμβόλου που εμφανίζεται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του onlinepetfood.gr ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους. Έναντι οποιουδήποτε χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα του onlinepetfood.gr ισχύει η Ελληνική νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων.

 

  • Περιορισμός ευθύνης:

Στο onlinepetfood.gr δίνουμε μεγάλη έμφαση στην όσο το δυνατόν καλύτερη απεικόνιση και πληρέστερη περιγραφή των προϊόντων που διαθέτουμε προς πώληση. Δεν εγγυόμαστε για τυχόν τυπογραφικά, αριθμητικά λάθη που μπορεί να γίνουν εξ’ αμελείας και σε καμία περίπτωση με δόλο. Οι απεικονίσεις και οι περιγραφές των προϊόντων που πωλούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, βασίζονται σε στοιχεία των προμηθευτών-συνεργατών μας. Τυχόν διαφοροποιήσεις  στην πραγματική εικόνα και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων δεν αποτελούν ευθύνη του onlinepetfood.gr. Ως εκ τούτου το onlinepetfood.gr καμία ευθύνη δεν φέρει και δεν υποχρεούται να αποζημιώσει τον πελάτη για τυχόν βλάβες που προκύψουν από τη χρήση των προϊόντων του. Παροτρύνει δε τους πελάτες του να συμβουλεύονται πάντα τον κτηνίατρό τους για οποιοδήποτε θέμα αφορά το κατοικίδιό τους.

 

  • Σύνδεσμοι-social media:

Το onlinepetfood.gr είναι πιθανό να έχει συνδέσμους με άλλες ιστοσελίδες όπως και με δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και να σας παρέχει τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με αυτά. Αυτή η αλληλεπίδραση γίνεται με δική σας ευθύνη. Ως εκ τούτου το onlinepetfood.gr ουδεμία ευθύνη φέρει και δεν υποχρεούται να σας αποζημιώσει για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά και το υλικό και το λογισμικό σας από έκθεση σε κακόβουλο λογισμικό και ιούς.

 

  • Blog:

To onlinepetfood.gr διατηρεί blog, τα άρθρα του οποίου είναι μόνο για ενημερωτικό και ψυχαγωγικό σκοπό. Δεν προτρέπει και δεν υποχρεώνει κανένα χρήστη της ιστοσελίδας να ακολουθήσει τις συμβουλές που αναφέρονται στα άρθρα του blog και όποιος το πράττει το κάνει αποκλειστικά με δική του ευθύνη. Παροτρύνει δε τους πελάτες του να συμβουλεύονται πάντα τον κτηνίατρό τους για οποιοδήποτε θέμα αφορά το κατοικίδιό τους.  Ως εκ τούτου το onlinepetfood.gr καμία ευθύνη δεν φέρει και δεν υποχρεούται να αποζημιώσει οποιονδήποτε για τυχόν βλάβες προκύψουν εάν ακολουθήσει συμβουλές που αναφέρονται σε κάποιο άρθρο. Σεβόμενοι τους πελάτες και χρήστες της ιστοσελίδας μας και θέλοντας μια όσο το δυνατόν αμεσότερη και διαδραστική επικοινωνία μεταξύ μας, παρέχουμε τη δυνατότητα σχολιασμού των άρθρων του blog. To onlinepetfood.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο, την αλήθεια, την ορθότητα και τη νομιμότητα κάθε σχολίου που αναρτάται στο blog και η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά και μόνο το άτομο που το αναρτά. Ως εκ τούτου το onlinepetfood.gr δεν υποχρεούται να αποζημιώσει οποιονδήποτε υπέστη οποιασδήποτε μορφής βλάβη ακολουθώντας συμβουλές ή λαμβάνοντας υπ όψιν σχόλια χρηστών που ήταν αναρτημένα στο blog. Το onlinepetfood.gr διατηρεί το δικαίωμα είτε αυτοβούλως είτε κατόπιν καταγγελίας χρήστη της ιστοσελίδας ή τρίτου προσώπου (πλήρως αιτιολογημένης) να διαγράψει σχόλιο που αναρτήθηκε στο blog.

 

  • Προσωπικά στοιχεία-συλλογή πληροφοριών:

Το onlinepetfood.gr δεν χρησιμοποιεί με αθέμιτο τρόπο και δεν διανέμει, αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσει  σε κανένα άλλο τρίτο μέρος τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του. Αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων πελατών γίνεται μόνο εάν το επιβάλλει δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη-χρήστη της ιστοσελίδας του onlinepetfood.gr υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης και στις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, της νομοθεσίας που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και το νόμο περί προστασίας του καταναλωτή.

Πιο συγκεκριμένα:

Εάν απλά περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του onlinepetfood.gr δεν συλλέγουμε κανένα προσωπικό σας στοιχείο. Ζητούνται προσωπικά δεδομένα χρηστών της ιστοσελίδας μας, μόνο εφόσον θέλουν να πραγματοποιήσουν κάποια παραγγελία, να εγγραφούν στην ιστοσελίδα, να σχολιάσουν στο blog ή να στείλουν email.

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το onlinepetfood.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική-διαδραστική επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα-απορίες που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το onlinepetfood.gr μέσω της ιστοσελίδας του έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα, να διευκολύνουν στις συναλλαγές τους  με το κατάστημα και γενικά να βελτιώσει το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει. Τα στοιχεία που συλλέγει  το onlinepetfood.gr είναι αυτά που ο χρήστης μας δίνει εκούσια κατά την εγγραφή του ως πελάτης, στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του, στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει για να συμμετέχει σε  διαγωνισμούς  που πραγματοποιούνται κατά καιρούς και στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει για να λάβει ενημερωτικά δελτία μέσω email.

 

  • Τρόποι αποστολής/έξοδα αποστολής -χρόνος παράδοσης:

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS courier) ή με μεταφορική εταιρεία ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας. Μόνο για τις πόλεις Δράμα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής με λεωφορείο ΚΤΕΛ (χωρίς δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ) κατόπιν συνεννόησης.

Οι παραγγελίες με βάρος μέχρι 4,9kg αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS courier) και από 5kg και πάνω με μεταφορική εταιρεία ( ή λεωφορείο ΚΤΕΛ για τις πόλεις που αναφέρονται παραπάνω κατόπιν συνεννόησης). Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής εμφανίζονται στη φόρμα παραγγελίας την στιγμή που παραγγέλνετε τα προϊόντα σας. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 30€ και 4€ για αγορές μικρότερης αξίας.

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι δωρεάν για αγορές πάνω από 30€ και 2€ για αγορές μικρότερης αξίας. (Για την πόλη της Καβάλας δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής και αντικαταβολής ανεξάρτητα από τον όγκο και την αξία της παραγγελίας και η παράδοση γίνεται αυθημερόν ή το πολύ την επόμενη ημέρα).

Οι παραγγελίες εκτελούνται από το onlinepetfood.gr Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός από τις επίσημες αργίες. Παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 11:00 π.μ. παραδίδονται από εμάς στην εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS courier) ή την μεταφορική εταιρεία ή το ΚΤΕΛ την ίδια ημέρα ενώ σε διαφορετική περίπτωση την επόμενη εργάσιμη. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων εξαρτάται από τον τρόπο και τον τόπο αποστολής καθώς και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος (αν και μέλημά μας είναι να έχουμε πάντα διαθέσιμα όλα τα προϊόντα μας) και κυμαίνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS courier) ή λεωφορείο ΚΤΕΛ και από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με μεταφορική εταιρεία(σε νησιωτικούς προορισμούς ή δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος).

Σε κάθε περίπτωση εάν για οποιονδήποτε έκτακτο λόγο (όπως για παράδειγμα ακραία καιρικά φαινόμενα, ή λόγω έλλειψης του προϊόντος που παραγγείλατε) η παραγγελία σας αργήσει να παραδοθεί, το onlinepetfood.gr θα επικοινωνήσει έγκαιρα μαζί σας για εξεύρεση λύσης.

 

  • Τρόποι παραγγελίας-πληρωμής:

Μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια επιλέγοντας τον τρόπο που επιθυμείτε:

1. Τηλεφωνικά στο 2511112070 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-22:00 & Σάββατο 09:00-14:00).

2. Μέσα από την ιστοσελίδα μας www.onlinepetfood.gr επιλέγοντας να εγγραφείτε στο onlinepetfood.gr ή παραγγέλνοντας ως επισκέπτης (όλο το 24ωρο-7 ημέρες την εβδομάδα)

3. Μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/onlinepetfood) (όλο το 24ωρο-7 ημέρες την εβδομάδα)

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τον τρόπο που επιθυμείτε:

1. Με τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω e-banking σε έναν από τους λογαριασμούς:

α. Εθνική Τράπεζα: Αρ. Λογ.: 76300194370 ΙΒΑΝ: GR6201107630000076300194370
Δικαιούχος Ψιστάκης Γεώργιος
β. Τράπεζα Πειραιώς: Αρ. Λογ.: 6061141846044 ΙΒΑΝ: GR5201710610006061141846044
Δικαιούχος Ψιστάκης Γεώργιος

Στην περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης ή μεταφοράς μέσω e-banking να βάλετε στην αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό παραγγελίας. Στη συνέχεια να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email: info@onlinepetfood.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2511112070, ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία σας.

2. Αντικαταβολή (μόνο μετρητοίς): Μετρητοίς με αντικαταβολή την στιγμή που παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας, πληρώνοντας στον εκπρόσωπο της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ή της μεταφορικής εταιρείας. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι δωρεάν για αγορές πάνω από 40€ και 2€ για αγορές μικρότερης αξίας.

3. Με πιστωτική-χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα: Δεκτές γίνονται οι πιστωτικές-χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Maestro και Mastercard που εκδόθηκαν από την τράπεζα Πειραιώς και πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες Visa, Maestro και Mastercard άλλων τραπεζών.

4. Μέσω PayPal: Τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο online πληρωμών. Μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα συναλλαγών του PayPal για την εξόφληση της παραγγελίας σας.

 

  • Επιστροφές:

Όλα τα προϊόντα που διακινεί το onlinepetfood.gr ελέγχονται αυστηρά πριν αποσταλούν στους πελάτες του. Αν ωστόσο εντοπίσετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο email: info@onlinepetfood.gr ή τηλεφωνικά στο 2511112070 για να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες επιστροφής.

Επιπλέον έχετε το δικαίωμα  να επιστρέψετε τα  προϊόντα που αγοράσατε από το onlinepetfood.gr  αναιτιολόγητα εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα στέλνοντας email στο info@onlinepetfood.gr ή τηλεφωνικά στο 2511112070.Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση χωρίς να έχουν ανοιχτεί, καταστραφεί ή χρησιμοποιηθεί. Τα προϊόντα που επιστρέφετε θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς (ή το τιμολόγιο) και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο σας είχε δοθεί. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα αποστολής των προϊόντων που επιστρέφετε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

251111 2070

bb
Διεύθυνση

Υψηλάντου 11, 65403, Καβάλα

Email

info@onlinepetfood.gr

WebSite

www.onlinepetfood.gr