Υψηλάντου 11, 65403, Καβάλα
251111 2070
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Τρόποι αποστολής – μεταφορικά

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS courier) ή με μεταφορική εταιρεία ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας. Μόνο για τις πόλεις Δράμα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής με λεωφορείο ΚΤΕΛ (χωρίς δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ) κατόπιν συνεννόησης.

Οι παραγγελίες με βάρος μέχρι 4,9kg αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS courier) και από 5kg και πάνω με μεταφορική εταιρεία ( ή λεωφορείο ΚΤΕΛ για τις πόλεις που αναφέρονται παραπάνω κατόπιν συνεννόησης). Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής εμφανίζονται στη φόρμα παραγγελίας την στιγμή που παραγγέλνετε τα προϊόντα σας. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 30€ και 4€ για αγορές μικρότερης αξίας.

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι δωρεάν για αγορές πάνω από 30€ και 2€ για αγορές μικρότερης αξίας. (Για την πόλη της Καβάλας δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής και αντικαταβολής ανεξάρτητα από το βάρος και την αξία της παραγγελίας και η παράδοση γίνεται αυθημερόν).

Οι παραγγελίες εκτελούνται από το onlinepetfood.gr Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός από τις επίσημες αργίες. Παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 11:00 π.μ. παραδίδονται από εμάς στην εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS courier) ή την μεταφορική εταιρεία ή το ΚΤΕΛ την ίδια ημέρα ενώ σε διαφορετική περίπτωση την επόμενη εργάσιμη. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων εξαρτάται από τον τρόπο και τον τόπο αποστολής καθώς και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος (αν και μέλημά μας είναι να έχουμε πάντα διαθέσιμα όλα τα προϊόντα μας) και κυμαίνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS courier) ή λεωφορείο ΚΤΕΛ και από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες για αποστολές με μεταφορική εταιρεία (σε νησιωτικούς προορισμούς ή δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος).

Σε κάθε περίπτωση εάν για οποιονδήποτε έκτακτο λόγο (όπως για παράδειγμα ακραία καιρικά φαινόμενα, ή λόγω έλλειψης του προϊόντος που παραγγείλατε) η παραγγελία σας αργήσει να παραδοθεί, το onlinepetfood.gr θα επικοινωνήσει έγκαιρα μαζί σας για εξεύρεση λύσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS courier) ή με μεταφορική εταιρεία ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας.

2

Οι παραγγελίες με βάρος μέχρι 4,9kg αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS courier) και από 5kg και πάνω με μεταφορική εταιρεία.

3

Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 30€.

4

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων εξαρτάται από τον τρόπο και τον τόπο αποστολής καθώς και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία ή παρατήρηση είμαστε πάντα στη διάθεσή σας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

251111 2070

bb
Διεύθυνση

Υψηλάντου 11, 65403, Καβάλα

Email

info@onlinepetfood.gr

WebSite

www.onlinepetfood.gr